Medicina interna

La medicina interna és una part de la medicina molt complexa que es focalitza en l'estudi, diagnòstic i tractament de malalties que afecten els òrgans interns de les nostres mascotes i que creen un desequilibri del seu estat fisiològic, sense requerir d'assistència quirúrgica. En ella abastem múltiples patologies i sistemes, com problemes gastrointestinals , problemes d'aparell respiratori , problemes uro - genitals , problemes renals i hepàtics , problemes endocrinològics . Estudis pediàtrics i geriàtrics.

 

Medicina preventiva

 

La medicina preventiva és la que ens permet prevenir moltes malalties. Depenent de la patologia aquest tipus de medicina pot recórrer a algun fàrmac, però en moltes ocasions gràcies a una sèrie d'actuacions i consells que us oferirem, es poden evitar o minimitzar l'aparició de malalties, contribuint al benestar i a la millora de la qualitat de vida de la nostra mascota.

A la nostra clínica us oferirem un seguit de programes dirigits a la prevenció de malalties i la seva detecció precoç :

o Pla de desparasitació i Pauta vacunal en les diferents etapes de la vida de la nostra mascota.

o Consells sobre l'educació, hàbits sanitaris bàsics i nutrició.

o Com prevenir malalties infeccioses.

o Com prevenir les malalties periodontals i bucodentals.

o Com diagnosticar precoçment malalties.

o Diagnòstics especials en geriatria i malalties infeccioses.

 

Vacunacions

Des del naixement , les nostres mascotes estan exposades a una sèrie de processos infecciosos i contagiosos que no percebem fins que no contemplen simptomatologia. En moltes ocasions quan presenten la simptomatologia, ja és tard. Per això, ens agradaria conscienciar de la importància de realitzar un pla de vacunació des de edats primerenques, sempre adaptat al cadell , espècie, edat, mitjà de vida i condicions sanitàries.

A la Clínica Veterinària Trivet Calafell, us orientarem i explicarem amb detall quina pauta vacunal heu de seguir . És important que perquè la vacunació sigui efectiva, l'animal estigui sa, desparasitat i ha de dur-se a terme en el moment adequat, quan el seu sistema immune estigui preparat .

 

 

Cirurgia General i altres especialitats

La cirurgia general és una tècnica que utilitzem amb finalitat diagnòstica i / o terapèutica.
A la nostra clínica disposem de bons professionals i d'un quiròfan totalment equipat per a la realització de cirurgies de teixits tous, menors i majors .
Comptem amb un especialistes en traumatologia i cirurgía ocular en cas de ser necessari.

Així mateix, a la Clínica veterinària TrivetCalafell també dispoem d'una zona de recuperació i hospitalització, en cas d'ingrés pre i postquirúrgic .

 

Anàlisis clínics – Laboratori

Com a conseqüència del creixement de patologies i l'augment en la longevitat de les nostres mascotes , és imprescindible comptar amb uns resultats de laboratori ràpids i eficaços, per facilitar el diagnòstic precoç de malalties.

A la Clínica Veterinària Trivet Calafell, disposem d'un laboratori intern per a la realització d'analítiques , citologies, estudis hematógics, bioquímics i urinaris. Així com disposem de test de diagnòstic ràpid per a la detecció precoç de malalties parasitaries i malalties infeccioses , com ara FIV / FELV , Parvovirosis, leishmania , erlichia , fongs, etc.

Comptem amb la col·laboració d'un laboratori extern per a l'enviament de mostres que requereixin proves més específiques, que no menys importants, com Biòpsies , test intoleràncies alimentàries , test al·lèrgies, antibiogrames, serologies, proteïnogrames, etc.

 

Diagnòstic per la imatge

El diagnòstic per imatge, resulta una tècnica necessària, imprescindible i ràpida per donar nom i tractament a moltes patologies.

A la nostra clínica disposem d'una sala de diagnòstic totalment equipada, disposant d'aparell de raigs digital i un ecògraf d'última generació

 

Educació i Comportament

 L'etologia és la ciència que estudia el comportament animal.

Actualment, molts creiem que les nostres mascotes pateixen tenen problemes de comportament, o que practiquen comportaments que no s'admeten a nivell social.

Sovint la causa són comportaments patològics, fins i tot, moltes vegades, relacionats amb alguna patologia mèdica, però moltes altres provenen del desconeixement, o de la falta de comunicació entre el propietari i la seva mascota .

Des de la Clínica Veterinària Trivet Calafell volem orientar-vos i ajudar-vos per detectar, prevenir i pautar solucions, mitjançant reforç positiu i medicacions, en casos estrictament necessaris. Sempre haurem de comptar amb la vostra ajuda, el treball constant i diari a casa és imprescindible perquè el tractament sigui eficaç.

 

Medicina Alternativa

 La Medicina Alternativa, és un tipus de medicina diferent a la medicina farmacològica habitual. Solem dir- Medicina Natural o Holística, ja que utilitza principis actius naturals, procedents de la naturalesa, majoritàriament, amb mecanismes d'acció diferents als fàrmacs més coneguts.

Aquest tipus de medicina és molt eficaç i no comporta efectes secundaris indesitjats, encara que difereix en funció del pacient , del seu estat general, i del seu mitjà de vida. En molts casos la medicina natural és totalment curativa , i en altres casos és un suport a la medicina convencional ajudant a equilibrar l’estat fisiològic del pacient i a millorar la seva qualitat de vida, prevenint la aparició de efectes secundaris indesitjats.

 

Especialitats mèdiques

  • Traumatologia
  • Dermatologia
  • Neurologia
  • Cardiologia
  • Oftalmologia
  • Oncologia

 

Visites a Domicili

 Des de la Clínica Veterinària Trivet Calafell, volem oferir un servei adaptat a cada pacient i a cada propietari, per això comptem amb un servei de Visita a Domicili. Ens agradaria facilitar aquest servei per a animals i/o propietaris que ho necessitin.

No obstant, això hem de recordar que el material que podem tenir en una farmaciola és molt limitat, i per tant en moltes ocasions es requerirà del trasllat de l'animal a la clínica per efectuar les proves complementàries i / o el tractament adequat.

 

Dermoteràpia i estètica

 A la Clínica Veterinària Trivet Calafell volem oferir-vos un servei de perruqueria i estètica felina i canina. On es realitzaran tot tipus de talls i pentinats, sempre adaptats a la aça de l'animal i a les necessitats de cada mascota i propietari.

També disposem de banys terapèutics en cas de necessitat mèdica de cada animal , sota les mans expertes de les nostres veterinàries.

 

Botiga especialitzada

 A la Clínica Veterinària Trivet Calafell, podràs trobar qualsevol producte que necessitis per a la teva mascota. Comptem amb una gamma de pinsos d'alta qualitat a preus immillorables, així com disposem de pinsos medicats per al tractament de la seva mascota . També podràs trobar joguines i complements , per potenciar la qualitat de vida de la teva mascota , evitar l’avorriment i la monotonia