Marta Martínez López

Membre fundador de la clínica Trivet Calafell.

La meva vocació pels animals es remunta des de molt primerenca edat. Des de petita , he sentit passió , amor i la necessitat d'ajudar a aquells animals que més ho necessitaven.

Solia portar a casa a qualsevol animal que em trobava en un estat precari, per curar-lo i tornar-lo al seu medi natural. Quan vaig créixer no em va costar molt orientar el meu futur , la Medicina Veterinària.

Em vaig llicenciar com veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Parell costejar els meus estudis vaig treballar com a auxiliar tècnic veterinari i perruquera canina. Des de llavors em guiat per la meva necessitat de potenciar els coneixements clínics, assistint a diferents congressos, formacions continuades i estades a diferents Hospitals Veterinaris.

M'encanta el contacte amb els animals , la medicina interna, l'etologia , la medicina natural i la medicina felina.Idoia Salcedo Martínez

Membre fundador de la Clínica Trivet Calafell.

Recordo quan des de petita jugava amb el meu pare a identificar races. La vocació i respecte pels animals juntament amb la curiositat per aprendre i formar-me van sorgir des de fa molts anys.

Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona vaig anar adquirint experiència en diferents Hospitals i Clíniques Veterinàries, formant-me continuadament també mitjançant cursos i congressos.

Sóc membre d'AVEPA ( Associació Veterinària Espanyola de Petits Animals) i m'apassiona la cirurgia de teixits tous i la neurologia.Gisela Magdaleno Royo

Membre fundador de la clínica Trivet Calafell.

Llicenciada a la Facultat de Veterinària Universitat Autònoma de Barcelona el 2011 .

Veterinària de vocació. He fet estades a diferents hospitals veterinaris d'àmbit nacional i internacional. Segueixo la meva formació assistint a congressos a nivell nacional així com també ampli constantment els meus coneixements realitzant diversos cursos , seminaris i cicles formatius de diferents especialitats. Socia d'AVEPA( Asociación de Veterinarios Especialistas en Pequeños animales).

Apassionada de la medicina interna i el diagnòstic per la imatge.

 

"Si estàs pensant en dedicar-te a la veterinària i no sents afecte pels animals , si ets incapaç de sintonitzar empàticament amb ells i endevinar els seus sentiments i emocions, deixa la veterinària i dedica't a una altra cosa, ja que no val la pena convertir-se en un veterinari mediocre i frustrat. Només si sents alhora la curiositat científica, respecte i amor cap als animals, tens una autèntica vocació de veterinari. Si tens l'afecte, segueix- . Probablement no et faràs milionari ni famós, però en un món creixentment artificial, abstracte i virtual, conservaràs el contacte amb les arrels de la vida i sentit de la realitat. Tindràs l'oportunitat d'alleujar el patiment d'altres criatures, donaràs sentit a la vida i et sentiràs bé en la teva pròpia pell, que no és poca cosa en els temps que corren" Jesus Mosterín